30 ianuarie 2019

Donații, Legea 2%

   În fiecare an, tu alegi unde vrei să ajungă banul tău, cu 2% din impozitul tău pe venit din anul anterior poți contribui la cauza Asociației Balint din Moldova: profilaxia Sindromului Burnout.          Termenul de depunere a declarației fiscale este până în data de 30 aprilie a anului curent.
Poți să redirecționezi 2% din impozitul pe venit și să ne ajuți să oferim metode practice de prevenire și tratare a arderii emoționale la specialiști.
Ce trebuie să faci: completează formularul CET 15 – declarația persoanei fizice cu privire la impozitul pe venit, la orice Serviciu Fiscal de Stat, indiferent de domiciliu. Declarația poate fi completată atât pe suport de hârtie, cât şi în mod electronic dacă sunteți posesorii semnăturii electronice.
La ultima rubrica din formular (FACULTATIVĂ) – Desemnarea procentuală, selectați M2 și introduceți codul fiscal al Asociației Balint din Moldova 1015620008397
Autoritățile responsabile vor transfera banii pe contul Asociației Balint din Moldova, iar formularul îl găsești aici CET 15.